Garanti

Trygt bilkøb med vores fordelagtige garantiordninger.

Opnå garantidækning efter behov

Vi tilbyder forskellige muligheder for garanti, alt efter hvor omfattende dækning for eventuelle reparationer du ønsker


Når man køber en brugt bil, er det vigtigt at have så meget tryghed som muligt som kunde. Hos os går vi ikke på kompromis og har professionelt klargjort din bil. På trods af omhyggelig pleje kan der opstå situationer, der kræver reparation, og her har vi mulighed for at tilbyde et ganske unikt produkt: CarGarantie, som vil beskytte dig mod uforudsete økonomiske overraskelser og skabe tryghed for dig som kunde.

Fordele ved CarGarantie

Med CarGarantie er du beskyttet mod uforudsete reparationer i 12 eller 24 måneder. Det er en dækkende forsikring/garanti i hele EU, så hvis der sker noget i et EU-land, kan bilen også blive repareret der. Med CarGarantie kan du køre videre uden uforudsete omkostninger og uden bekymringer. Hos Silkeborg Automobiler gennemgår vi naturligvis alle biler grundigt på vores værksted, inden de sættes til salg, og vi forventer derfor også, at de kører problemfrit i lang tid fremover med almindelig service og pleje.

Du er beskyttet mod uforudsete reparationer i 12 eller 24 måneder.

Gælder i hele Europa.

Slip for uforudsete omkostninger og bekymringer.

Holder dig kørende og fri for dyre reparationsomkostninger.

Fri kilometer i hele perioden.

Værdien af din bil forøges.

Du skal ikke lægge penge ud i et forsikringstilfælde.

Vælg den garanti du ønsker

Vi kan tilbyde tre forskellige versioner af CarGarantie afhængigt af, hvor omfattende du ønsker dækning for eventuelle reparationer.

Basic

Comfort

Comfort 100

Hvem er CarGarantie?

CarGarantie har i 52 år hørt til de førende og mest erfarne forskringsspecialister i Europa. De fleste kendte bilimportører og bilproducenter samt ca. 23.000 kvalificerede mærkeforhandlere arbejder sammen med CarGarantie. Du kan læse mere om CarGarantie ved at klikke her.

Har du spørgsmål?

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at gøre bildrømmen til virkelighed. Så hvis du skulle have spørgsmål er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til os

+45 53 55 33 32

Send os en mail

salg@silkeborgautomobiler.dk

Få en salgspris på din bil

Har du en bil du vil af med? Vi køber gerne din bil.

Udfyld nummerplade og kontaktoplysninger,
hvorefter du vil modtage et uforpligtende købstilbud på din bil.

    Hjemmeside udviklet af CleverClick